top of page

Het Nieuwsblad: Auteur Greet Ilegems debuteert met eerste deel van Hybrid-reeks


a150b81b-2d35-4658-a499-de02ed8ae7dd_original_edited_edited.jpg

LONDERZEEL - ‘De nieuwe wereld’ is het eerste deel in de Hybrid-boekenreeks van de Londerzeelse Greet Ilegems (30). Aan dit debuut schreef ze twee jaar, maar het brengt een droom in vervulling. ‘Ik moest dit gewoon schrijven’, zegt de auteur. ‘Mijn fantasie is mijn ontspanning. Zes jaar geleden begon ik kortverhalen uit te schrijven voor het plezier. Ik ben op die manier verknocht geraakt aan het schrijven en besloot om de reeks ‘Hybrid’ te schrijven.’

‘Als kind verzon ik elke avond voor het slapengaan een nieuw verhaal en dat ben ik blijven doen’, zegt de debutante. Elk weekend en elke vakantie heb ik twee jaar lang aan het eerste deel ‘De Nieuwe Wereld’ geschreven. Dat verhaal moet uiteindelijk zes delen tellen.’

Ontdek het volledige artikel via Het Nieuwsblad, door Joris Herpol.

23 weergaven
Recente berichten
Tag cloud
bottom of page