Het Laatste Nieuws: Londerzeel is jonge schrijfster rijker

June 20, 2015

 

De Londerzeelse Greet Ilegems (30) heeft met 'De nieuwe wereld' haar debuutroman klaar. Daarmee heeft Londerzeel er een jonge schrijver bij. "Het is een droom die in vervulling gaat", zegt de schrijfster.

 

Ilegems groeide op in Londerzeel Sint-Jozef en studeerde aan het STK in Kapelle-op-den-Bos. Daarna ging ze naar de universiteit van Leuven. "Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur en werk nu voor een Duits bedrijf", vertelt Ilegems. "Hoewel wetenschap me fascineert, heb ik altijd veel fantasie gehad. Als kind verzon ik elke avond een nieuw verhaal. Zo ontstond zes jaar geleden een verhaal wat me niet meer los liet." En ondertussen ligt 'De nieuwe wereld' in de schappen. "Ik heb er twee jaar aan gewerkt, in mijn vrije tijd. Het is een mysterieus avontuur over volwassen worden." Meer op worldofhybrid.com. (DBS)

 

Foto: Lukas.

 

Ontdek het volledige artikel via Het Laatste Nieuws.

Please reload

Recente berichten
Please reload

Tag cloud
Please reload

Archief
Please reload

RSS Feed
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Blogger Icon

© 2019 by Greet Ilegems