top of page

Het Laatste Nieuws: Londerzeel is jonge schrijfster rijker


Greet Ilegems stelt trots haar eerste boek voor. - Foto Lukas

De Londerzeelse Greet Ilegems (30) heeft met 'De nieuwe wereld' haar debuutroman klaar. Daarmee heeft Londerzeel er een jonge schrijver bij. "Het is een droom die in vervulling gaat", zegt de schrijfster.

Ilegems groeide op in Londerzeel Sint-Jozef en studeerde aan het STK in Kapelle-op-den-Bos. Daarna ging ze naar de universiteit van Leuven. "Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur en werk nu voor een Duits bedrijf", vertelt Ilegems. "Hoewel wetenschap me fascineert, heb ik altijd veel fantasie gehad. Als kind verzon ik elke avond een nieuw verhaal. Zo ontstond zes jaar geleden een verhaal wat me niet meer los liet." En ondertussen ligt 'De nieuwe wereld' in de schappen. "Ik heb er twee jaar aan gewerkt, in mijn vrije tijd. Het is een mysterieus avontuur over volwassen worden." Meer op worldofhybrid.com. (DBS)

Foto: Lukas.

Ontdek het volledige artikel via Het Laatste Nieuws.

37 weergaven
Recente berichten
Tag cloud
bottom of page