CDBE: Moesten we budget hebben zou deze reeks films als The Hunger Games, The Hobbit, the golden compass en Divergent ver achter zich laten liggen.

June 21, 2015

"Toen ik dit boek aan het lezen was, moest ik denken aan andere verhalen en films uit het genre van Science Fiction, fantasy, Romantiek, Avontuur, Drama & horror. Denk aan al was is uitgebracht van de afgelopen twee decenia, haal daar enkel de goede elementen uit en dan krijg je iets dat in de buurt komt van HYBRID. Maar overgoten met een ongezien sausje van fantasie."

 

"Deze reeks hoort zeker thuis bij goeie Vlaamse sciencefiction- en fantasy literatuur. Meer nog moesten we budget hebben zou deze reeks films als The Hunger Games, The Hobbit, the golden compass en Divergent ver achter zich laten liggen."

 

"Hybrid heeft zeker haar plaatsje verdiend op mijn fantasie schap bij de elite van sciencefiction- en fantasy literatuur."

 

Lees de volledige review op cdbe.wordpress.com!

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Tag cloud
Please reload

Archief
Please reload

RSS Feed
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Blogger Icon

© 2019 by Greet Ilegems