Hebban: Eigenwijze self publishers. Interview.

August 9, 2015

Ze zijn schrijver. Ze zijn uitgever. Ze zijn ondernemer. Nederland telt steeds meer in eigen beheer uitgevende auteurs. Jaren geleden waren het vooral de door reguliere uitgeverijen afgewezen wannabeschrijvers, maar daarmee doe je de tegenwoordige selfpubber te kort. Zij zijn gedreven ondernemers met een passie en een vaak oneindig doorzettingsvermogen. Want de weg van creatie tot een verkoopklaar en verkoopbaar boek is lang. De weg naar de lezer ongeplaveid. In aflevering 3 aandacht voor een Vlaamse selfpubber: Greet Ilegems.

 

Lees het volledige interview via Hebban.nl.

 

Een inverview door Sander Verheijen, hoofdredacteur Hebban.

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Tag cloud
Please reload

Archief
Please reload

RSS Feed
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Blogger Icon

© 2019 by Greet Ilegems