top of page

Showbizzsite: Greet Ilegems op Boekenbeurs met ‘Hybrid', een interview

Met ‘Hybrid’ levert het Vlaamse model Greet Ilegems een sterk debuut af. Heb je The Hunger Games uit en liggen ook Divergent en The Maze Runner op je stapeltje gelezen boeken, dan moet je zeker ook Hybrid lezen!

“Hybrid, De Nieuwe Wereld” is een young adult-roman die het verhaal vertelt van Amina, een arm weesmeisje dat via een beurs de kans krijgt te studeren aan een eliteschool. Maar kan Amina zich staande houden in een wereld waarin een duidelijke grens getrokken wordt tussen arm en rijk? Bovendien herbergt Amina een mysterieus geheim dat haar leven volledig overhoop zal gooien… Spanning verzekerd!

Hybrid dendert aan een rotvaart voort en moet allerminst onderdoen voor young adult kleppers als The Hunger Games, Divergent of The Maze Runner. Of ook Hybrid ooit zo succesvol zal worden dat het boek verfilmd zal worden, kunnen we nog niet inschatten. Maar misschien kunnen we het auteur Greet Ilegems eens voorleggen. Tijd voor een interview!

Je kan het volledige artikel terugvinden via www.showbizzsite.be/nieuws.

48 weergaven
Recente berichten
Tag cloud
bottom of page