Zondag 5 mei is Young Adult-day bij Standaard Boekhandel

April 10, 2019

Zondagnamiddag 5 mei 2019, van 14u tot 17u30, is het bij Standaard Boekhandel Leuven Rector De Somerplein YA-day (spreek uit Yaaaaydaaay!), een festival voor en door Young Adults, voor alle verhalen-verslinders. De populairste YA-schrijvers en -illustratoren komen vertellen, voorlezen (soms uit nog onuitgegeven werk!) en inspireren. Je kunt hen persoonlijk ontmoeten, je boek laten signeren en van ze leren. Want er zijn ook workshops over hoe een verhaal beginnen, over cartoons, thrillers & spanning.

 

Tekenden alvast present:

Laura Janssens (Niet nu Laura)

Lara Reims ('Upgrade')

Jen Minkman ('Het licht van Lorelei')

Greet Ilegems ('Hybrid')

Chinouk Thijssen ('Truth or dance')

Joanne Carlton ('Hart-Slag')

Tine Bergen ('Onderstroom')

Miriam Borgermans ('Slaves')

 

Inschrijven doe je via deze link. Voor 5 euro krijg je toegang tot het volledige YA-day-programma, inclusief één traktatie aan de YA-bar, een goodiebag en deelname aan de zoekwedstrijd. En je ontmoet er leeftijdsgenoten die jouw interesses delen.

 

YA-day? Say YA!


GOUDEN TIP voor de niet-YA’s uit je entourage: zondag 5 mei is koopzondag in Leuven.

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Tag cloud
Please reload

Archief
Please reload

RSS Feed
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Blogger Icon

© 2019 by Greet Ilegems